Lomingo International

OBUKA ZA MAPIRANJE TERENA

Cena :

66 000 Rsd

Obuke :

Mapiranje terena

Trajanje :

2 dana

Nekada su stvari bile jasne, školujete se iz jedne oblasti i onda se zaposlite u firmi u kojoj radite do penzije. Vremena su se promenila, tehnologija se mnogo brže razvija što direktno utiče i na ponudu poslova. Često se desi da su na tržištu rada u ponudi poslovi koji nisu ni postojali do pre nekoliko godina. Problem je i kod „klasičnih” poslova, jer se traže neke nove veštine koje nisu mogle da se nauče na fakultetu. To može da bude veliki problem za svakog ko nije spreman da se usavršava

Jednostavno, ako želite da imate dobru platu, morate da stičete nova znanja. U suprotnom, neko kome obuke i kursevi nisu strani dobiće posao ili unapređenje koje ste priželjkivali. Znanje je ono što se ceni, a na vama je da pokažete da ga posedujete.  

Poslodavci su naročito raspoloženi da pruže priliku svakome ko ume da radi. To je najizraženije u IT industriji, gde su mnogi dobili šansu bez obzira na to što nisu fakultetski obrazovani. Da tržištu rada fale stručni kadrovi – odavno je poznato, što je jedinstvena prilika mnogima da razmisle o svojim budućim koracima. 

Tu se pojavljuje dilema: da li ostati u okviru „svoje profesije” ili se prekvalifikovati. Iako je reč o individualnoj odluci, brojni su pozitivni primeri nezaposlenih (i slabo plaćenih) ljudi kojima su usko specijalizovani kursevi spasili karijeru. Moramo priznati da nije lako promeniti profesiju i krenuti od nule. Postoje određeni izazovi koje morate da prevaziđete na putu ka uspehu.

Da li ste vlasnik ili radnik – geodetski tehničar, inženjer geodezije ili geometar, segment bespilotnih vazduhoplova duboku je ušao u vaše poslovanje u mnogim zemljama EU. Bilo bi veoma korisno razmotriti upotrebu bespilotnih vazduhoplova u Vašem poslovanju.

Ulaganje u edukaciju i usavršavanje kao i u specijalizovane bespilotne vazduhoplove opremljene dodatnim senzorima i RTH modulima je beznačajno koliki benefit donosi upotreba ovog segmenta u vaše poslovanje. Brže lakše i jednako precizno merenje terena koje je potrebno za vašeg nalogodavca moguće je uz upotrebu bespilotnih vazduhoplova.

Ova obuka podrazumeva edukaciju, upoznavanje sa načinom upotrebe bespilotnih vazduhoplova u geodetske poslove. Podrazumeva upoznavanje i obuku za korištenje sofisticiranih softvera za bespilotne vazduhoplove u svrhu merenja i mapiranja terena.

1. Prvi dan

– Teoretska obuka , upoznavanje sa upotrebom specijalnih bespilotnih vazduhoplova u geodeziji, upoznavanje i korištenje sofisticiranih softvera bespilotnih vazduhoplova za mapiranje.

2. Drugi dan

– Drudi deo teoretske obuke koji se nije stiglo obraditi u prvom danu. Praktični deo obuke mapiranje sa specijalnim dronom i pratećom opremom na terenu

U toku obuke dobijate:

1. Skripte i dokumentaciju koje prolazimo na obuci – u elektronskoj formi
2. Podršku nakon završene obuke za sva pitanja i predloge prilikom upotrebe letelice kao i napredovanje u istom.
3. Potvrda završene obuke koju izdaje organizator obuke Lomingo international doo
4. Besplatno korištenje naše bespilotne letelice sa svom dodatnom opremom i tehničku podršku za TRI mapiranja terena.

Mesto i vreme održavanje:

1. Prostorije učionice Beogradu i poligon za praksu u blizini učionice. Za polaznike vam grada Beograda moguća organizacija obuke u Vašem gradu kao i online teoretska i praktična obuka – online obuka.
2. Termini predavanja su; četvrtak, petak, subota i nedelja u dogovoreno vreme.

FAQs

Često postavljana pitanja

Nakon završene obuke u Lomingo Dronu, proces polaganja za EU licencu odvija se u udobnosti naših prostorija koristeći laptop sa web kamerama. Dok za polaganje za Srpsku licencu, postupak se vrši u Direktoratu. 

Minimalna starosna granica za upravljanje dronom je 16 godina ako polažete ispit u EU. Ukoliko polažete ispit u Republici Srbiji onda je minimalna starosna granica 18 godina.

Apsolutno, posao dron pilota je izuzetno profitabilan i perspektivan. Ovo je dinamična industrija koja konstantno raste i nudi brojne mogućnosti za uspeh i razvoj karijere. Postoji sve veća potražnja za stručnjacima koji mogu upravljati dronovima u različitim sektorima kao što su filmska produkcija, građevinarstvo, poljoprivreda, geodezija, sigurnost i mnogi drugi.

Upotreba nove tehnologije i konstantno usavršavanje treba biti Vaš CILJ!

Lomingo Drone Community

Učlanite se u najveću zajednicu dron pilota na Balkanu!

Najveca zajednica dron pilota na Balkanu!

Lomingo Drone Community će vas naučiti kako da generišete novac kao dron pilot i upravo to će se dogoditi kada budete pratili naše sisteme, savete i iskustva.

Saznaćete sve o načinima kako da upotrebite dron i zaradite novac  uz podršku vaših kolega.  

Kao član Lomingo Drone Community-ija, nemate više izgovora da ne letite vašim dronom i zaradjujete novac ili pravite savrsene snimke za vaše potrebe.