Obuka za pilota drona

Postanite Licencirani Dron Pilot!

Dobrodošli u Lomingo Dron, vašu ključnu destinaciju za obuke dron pilota koja će transformisati vaše iskustvo letenja i otključati potencijal vaše karijere ili hobija. 

Naša misija je jednostavna: podići standarde u industriji dronova kroz stručno obučene licencirane pilote, spremne za sve izazove modernog vazdušnog prostora.

Nakon uspešno završene obuke, otvara vam se prilika da položite EASA ispit, odobren od strane Evropske Unije. Ovaj prestižni ispit otvara vrata širom Evrope, dajući vam dozvolu za letenje u skladu s najvišim standardima sigurnosti i stručnosti. Za više informacija kontaktirajte nas!

Obuke Koje Transformišu Vaše Letenje!

Vrste obuka

Izaberite svoju idealnu obuku

RSD

RSD

Najprodavanija

RSD

?

RSD

Nakon sve većeg interesovanja za pilotima dronova i naglog porasta upotrebe dronova u svakodnevnom životu, sa zadovoljstvom organizujemo obuku koja pomaže u sticanju dozvole za legalno upravljanje bespilotnim letelicama - dronovima
Fotografije i video snimci sa obuka pilota drona

Galerija

Ukoliko tražite posao budućnosti na pravom ste mestu!

FAQs

Često postavljana pitanja

Nakon završene obuke u Lomingo Dronu, proces polaganja za EU licencu odvija se u udobnosti naših prostorija koristeći laptop sa web kamerama. Dok za polaganje za Srpsku licencu, postupak se vrši u Direktoratu. 

Minimalna starosna granica za upravljanje dronom je 16 godina ako polažete ispit u EU. Ukoliko polažete ispit u Republici Srbiji onda je minimalna starosna granica 18 godina.

Apsolutno, posao dron pilota je izuzetno profitabilan i perspektivan. Ovo je dinamična industrija koja konstantno raste i nudi brojne mogućnosti za uspeh i razvoj karijere. Postoji sve veća potražnja za stručnjacima koji mogu upravljati dronovima u različitim sektorima kao što su filmska produkcija, građevinarstvo, poljoprivreda, geodezija, sigurnost i mnogi drugi.

Pratite najnovije vesti kako biste bili informisani o aktuelnim događajima

Novosti i Vesti

Gostovanje na televiziji RTS
04мар

Gostovanje na televiziji RTS

Gostovanje na televiziji RTS Miloš Mart 4, 2024 Gostovanje na RTS-u, vodećoj televiziji u Srbiji, bilo je nezaboravno iskustvo. U emisiji smo diskutovali o sveprisutnoj upotrebi dronova…

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom -Srednja PTT škola
02мар

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom…

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom -Srednja PTT škola Miloš Februar 29, 2024 U okviru naše posete Srednjoj PTT školi, održali smo uzbudljivu prezentaciju koja je mladima pružila…

Prvo Lomingo Drone Community okupljanje
02мар

Prvo Lomingo Drone Community okupljanje

Prvo Lomingo Drone Community okupljanje pilota Miloš Februar 25, 2024 Uzbudljivo prvo okupljanje Lomingo Drone Community-ja bilo je puno uzbuđenja i novih iskustava. Skup je okupio članove…

Lomingo Drone Community

Učlanite se u najveću zajednicu dron pilota na Balkanu!

Najveca zajednica dron pilota na Balkanu!

Lomingo Drone Community će vas naučiti kako da generišete novac kao dron pilot i upravo to će se dogoditi kada budete pratili naše sisteme, savete i iskustva.

Saznaćete sve o načinima kako da upotrebite dron i zaradite novac  uz podršku vaših kolega.  

Kao član Lomingo Drone Community-ija, nemate više izgovora da ne letite vašim dronom i zaradjujete novac ili pravite savrsene snimke za vaše potrebe.

Pročitajte šta kažu sadašnji piloti o našoj obuci

Komentari naših pilota

Profesionalna obuka, sa svim potrebnim objašnjenjima o korištenju dronova u komercijalne svrhe, ja često idem na putovanje po Evropi i koristim DJI Mini dron, mnogo mi je pomogla obuka, Hvala Vam puno!

Ana Stanić Influenser- putovanje sa koferom

Sektor Lomingo dron je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je pokazao svoju doslednost, temeljnost, fokus, organizaciju i poslovnu stabilnost u obukama za pilota drona, koje se temelji na visokoj tehnologiji, uhodanim procedurama i stručnom znanju.

Sreten Petrović Zavod za zaštitu spomenika Srbija

Najvažniji kriterijum prema mišljenju našeg klijenta za dobru ocenu pružene usluge je kvalitet, cena i kvalitetno obavljena teoretska i praktična obuka, kao i fleksibilnost pri radu.

Anita Kovač Direktor Geo Sonda

Nakon obuke i naknadne saradnje sa instruktorom sam snimio značajno dobre snimke za potrebe mapiranja parcela koje moja firma u opisu poslovanja prodaje. Mnogo je porasla prodaja i potražnja naših građevinskih objekata u ponudi . Hvala na dobroj ekukaciji i stvarnoj spoznaji o značaju dronova u današnjem poslovanju.

Andrej Kovačević Tehnički direktor EKO GRADNJA doo

Thanks for the good drone pilot training. The professional relationship of instructor officers and soldier. With the great will of Allah and my faith in the instructor, I completed the training with a top grade. Thanks!

Mr. Eto Abobe Mare Gana - Akra