Lomingo International

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom -Srednja PTT škola

U okviru naše posete Srednjoj PTT školi, održali smo uzbudljivu prezentaciju koja je mladima pružila dublji uvid u svet dron tehnologije. Tokom prezentacije, razgovarali smo o različitim aspektima ovog dinamičnog polja, ističući budućnost koja se otvara pred njima.

Mladi su imali priliku da se upoznaju sa perspektivama ovog posla i kako se dron tehnologija sve više integriše u različite industrije. Diskutovali smo o mogućnostima karijere, istraživali kako se upravlja dronovima i kako se ova veština može primeniti u različitim profesionalnim sferama.

Najuzbudljiviji deo prezentacije bio je kada su mladi imali priliku da sami upravljaju dronovima. Osetili su uzbuđenje i zadovoljstvo koje donosi letenje dronom, dok su istovremeno uvideli koliko je ovaj posao dinamičan i zanimljiv.

Ova interaktivna sesija je bila sjajna prilika da mladi steknu uvid u svet dron tehnologije i razmotre mogućnosti koje im pruža. Nadamo se da smo ih inspirisali da razmotre ovu uzbudljivu oblast kao deo svoje buduće karijere.

„Ova prezentacija o dron tehnologiji u našoj srednjoj PTT školi bila je zaista inspirativna! Upoznala sam se sa fascinantnim svetom dronova i shvatila koliko je ova tehnologija važna i široko primenljiva u današnjem svetu. Razgovori o budućnosti ovog posla i perspektivama su me zaista motivisali da razmišljam o mogućnostima koje pruža. Ali ono što je stvarno ostavilo utisak na mene je kada sam imala priliku da sama upravljam dronom! Bilo je neverovatno iskustvo koje me potaklo da razmišljam o tome da se možda upustim u ovu dinamičnu oblast. Hvala vam što ste nam omogućili ovo iskustvo!“ – Komentar učenice srednje PTT skole

Učlanite se i vi!

Postanite član Lomingo Drone Community-ja i pridružite se najvećoj zajednici dron pilota na Balkanu.

Osnovna obuka

 Naučite osnove letenja i zakoračite u svet neograničenih mogućnosti. Postanite deo zajednice koja istražuje nebo sa sigurnošću i veštinom!

Napredna obuka

Korak dalje ka profesionalnom letenju, otkrijte nove tehnike, usavršite veštine i istražite nebo sa sigurnošću i samopouzdanjem koje stičete prolaskom kroz napred obuku Lomingo Dron -a.

Pratite najnovije vesti kako biste bili informisani o aktuelnim događajima

Novosti i Vesti

Gostovanje na televiziji RTS
04мар

Gostovanje na televiziji RTS

Gostovanje na televiziji RTS Miloš Mart 4, 2024 Gostovanje na RTS-u, vodećoj televiziji u Srbiji, bilo je nezaboravno iskustvo. U emisiji smo diskutovali o sveprisutnoj upotrebi dronova…

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom -Srednja PTT škola
02мар

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom…

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom -Srednja PTT škola Miloš Februar 29, 2024 U okviru naše posete Srednjoj PTT školi, održali smo uzbudljivu prezentaciju koja je mladima pružila…

Prvo Lomingo Drone Community okupljanje
02мар

Prvo Lomingo Drone Community okupljanje

Prvo Lomingo Drone Community okupljanje pilota Miloš Februar 25, 2024 Uzbudljivo prvo okupljanje Lomingo Drone Community-ja bilo je puno uzbuđenja i novih iskustava. Skup je okupio članove…