Lomingo International

Gostovanje na televiziji RTS

Gostovanje na RTS-u, vodećoj televiziji u Srbiji, bilo je nezaboravno iskustvo. U emisiji smo diskutovali o sveprisutnoj upotrebi dronova i sve većem interesovanju mladih za ovu tehnologiju. Naš gost, instruktor, zajedno sa jednim od naših dron pilota, delio je svoja iskustva iz prve ruke.

Razgovarali smo o širokom spektru primena dronova i kako ova tehnologija osvaja srca mladih širom Srbije. Naš pilot istakao je svoje lične priče o letenju dronom, istovremeno otkrivajući kako je uspeo da pretvori svoj hobi u unosan posao.

Emisija je bila prilika da dublje istražimo fascinantni svet dronova i kako mladi mogu da se uključe u ovu dinamičnu industriju. Bilo je inspirativno videti kako se interesovanje i entuzijazam mladih povećava kako otkrivaju mogućnosti koje dron tehnologija nudi.

Učlanite se i vi!

Postanite član Lomingo Drone Community-ja i pridružite se najvećoj zajednici dron pilota na Balkanu.

Osnovna obuka

 Naučite osnove letenja i zakoračite u svet neograničenih mogućnosti. Postanite deo zajednice koja istražuje nebo sa sigurnošću i veštinom!

Napredna obuka

Korak dalje ka profesionalnom letenju, otkrijte nove tehnike, usavršite veštine i istražite nebo sa sigurnošću i samopouzdanjem koje sti;ete prolaskom kroz napred obuku Lomingo Dron -a.

Pratite najnovije vesti kako biste bili informisani o aktuelnim događajima

Novosti i Vesti

Gostovanje na televiziji RTS
04мар

Gostovanje na televiziji RTS

Gostovanje na televiziji RTS Miloš Mart 4, 2024 Gostovanje na RTS-u, vodećoj televiziji u Srbiji, bilo je nezaboravno iskustvo. U emisiji smo diskutovali o sveprisutnoj upotrebi…

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom -Srednja PTT škola
02мар

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom…

Upoznavanje mladih sa dron tehnologijom -Srednja PTT škola Miloš Februar 29, 2024 U okviru naše posete Srednjoj PTT školi, održali smo uzbudljivu prezentaciju koja je mladima…

Prvo Lomingo Drone Community okupljanje
02мар

Prvo Lomingo Drone Community okupljanje

Prvo Lomingo Drone Community okupljanje pilota Miloš Februar 25, 2024 Uzbudljivo prvo okupljanje Lomingo Drone Community-ja bilo je puno uzbuđenja i novih iskustava. Skup je okupio…